ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα διατίθενται ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη

Νωπά ή κατεψυγμένα, σε διάφορα είδη συσκευασιών

Γύρος Χοιρινός

Γύρος Χοιρινός special

100% Λεπτοφεταρισμένη πανσέτα,διαλεγμένη από τα καλύτερα σφαγεία της Ευρώπης.
Μαρινάδα λεπτή και ανάλαφρη , ιδανική να αναδεικνύει τη γεύση του κρέατος, χωρίς να την καλύπτει.

Με την πεποίθηση ότι τα ποιοτικά κρέατα δεν χρειάζονται έντονα καρυκεύματα , αλλά μπορούν να μιλήσουν στον καταναλωτή με τη φρεσκάδα τους και τη νοστιμιά τους, η FRESH MEAT δημιούργησε το Χοιρινό της Γύρο ως ένα ποιοτικά άρτιο προϊόν, το οποίο με πολύ μεράκι και ακατάπαυστη δουλειά έγινε Χρυσό,για τον κόσμο του κρέατος και στις καρδιές των πελατών μας.

Ένας γύρος χρυσαφένιος και πεντανόστιμος που γεμίζει την πιατέλα του ψητοπωλείου, με τις λαχταριστές και αφράτες φέτες του.

Ο γύρος μας διατίθεται επίσης και στον τύπο

Classic (Πανσέτα - Σπάλα) 

Τα δυνατά του σημεία είναι

Για τον ψητοπώλη

Η απόδοση του!

Για τον καταναλωτή

Η ακαταμάχητη γεύση και η ελαφριά του σύσταση, μπορεί να φάει με την ψυχή του!

Η FRESH MEAT δηλώνει υπερήφανη γι' αυτό το προϊόν που δημιούργησε και ευχαριστεί από καρδιάς όσους το στήριξαν για να γίνει Χρυσό!!!!

Γύρος Κοτόπουλο

Ένα ακόμα Βραβευμένο προϊόν μας! Με φρέσκο και διαλεχτό ελληνικό κοτόπουλο φτιάχνεται καθημερινά με πολύ μεράκι , κάτω από άριστες συνθήκες.

Διατίθεται σε δύο υπέροχες γεύσεις , για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας:

Paprika

Για τους μερακλήδες! Μαρινάδα με βάση την πάπρικα και το κόλιανδρο , γεύση ελαφρώς πικάντικη και γεμάτη.

Golden

Με βάση τη μουστάρδα για αυτούς που αγαπάνε πραγματικά το κοτόπουλο στο φούρνο. Γεύση ελαφριά και μεστή , σύνθεση χρυσαφένια. Ένας γύρος με ταυτότητα που μπορεί να συνυπάρξει τέλεια με λογιών σάλτσες.

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ

Χοιρινός λαιμός 100%, ελαφριά μαρινάδα που δίνει μία επίγευση λεμονιού και πολύ μεράκι είναι τα συστατικά που συνθέτουν το χοιρινό σουβλάκι της εταιρείας Fresh Meat .

Διαλεγμένα κομμάτια ολλανδικού  και δανέζικου, χοιρινού λαιμού από τα καλύτερα σφαγεία της Ευρώπης τρυφεροποιούνται και μαρινάρονται στις καλύτερες συνθήκες υγιεινής  και τεμαχίζονται από έμπειρους τεχνίτες με σύγχρονο εξοπλισμό.

 

Δύο φορές την εβδομάδα πραγματοποιείται γευστική δοκιμή, σε τυχαίες παρτίδες έτοιμου προϊόντος και μία φορά την εβδομάδα στις πρώτες ύλες, εξασφαλίζοντας ότι τα οργανοληπτικά συστατικά του προϊόντος παραμένουν σταθερά και αναλλοίωτα κάθε φορά.

Διατίθεται στους ακόλουθους τρόπους κοπής

Χειροποίητο

Μηχανής Πλακέ

Μηχανής Ζάρι

Μηχανής Μπριζολοκάλαμο

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Καθημερινά διαλέγουμε τα πιο φρέσκα και λαχταριστά ελληνικά κοτόπουλα , για να φτιάξουμε τα πιο νόστιμα και ζουμερά σουβλάκια κοτόπουλο.

Φιλέτο στήθος ή φιλέτο μπούτι , με πιπεριά ή χωρίς, συνθέτουν ένα σουβλάκι ελαφρύ και γεμάτο γεύση.

Διατίθεται στους ακόλουθους τρόπους κοπής

Χειροποίητο

Μηχανής Πλακέ

Μηχανής Μπριζολοκάλαμο

Μηχανής Ζάρι

λοιπα παρασκευασματα

Στικ πολίτικο (Τύπου Κεμπάπ)

stick

Κεμπάπ

stick

Διατίθεται με τους ακόλουθους τρόπους

Παραδοσιακό

Γεμιστό με Τυρί Philadelphia

Μπιφτέκι

kebab_paradosiako

Διατίθεται με τους ακόλουθους τρόπους

Μπιφτέκι Ανάμεικτο Χοιρινό – Μοσχάρι

Μπιφτέκι Μοσχάρι

Μπιφτέκι Κοτόπουλο